• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ТОП-5 можливостей від ЮНІСЕФ – дітям Хмільницької громади

eye

253

12.04.2021 11:14

RSS

Хмільницька громада має статус громади-кандидата ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді».

1.     «Година для дітей та молоді» -

Це дало змогу дітям та молоді вільно спілкуватися з представниками влади  під час «Години для дітей та молоді», активно долучитися до процесів організації свого відпочинку та дозвілля.

2.     «Усі ми – різні, усі ми рівні!»

За період реалізації Ініціативи ООН діти та молодь з інвалідністю отримали безперешкодний доступ до усіх споруд, де надають соціально-адміністративні послуги (пандусами забезпечені 100% споруд).

3.     Арт причал «Вежа» - простір еко-відпочинку для молоді

У місті побудовано три сучасних спортивних майданчики для проведення дозвілля та розвитку ігрових навичок дітей та молоді. Облаштовано «Арт причал Вежа», закуплено катамарани, байдарки та моторні човни, які доступні для  прогулянок річкою Південний Буг.

4.     Бажання дітей – скейт-парк

Завдяки Бюджету громадських ініціатив «Бюджет участі» враховано ініціативи дітей  та  побудовано  скейт майданчик в міському парку культури та відпочинку імені Тараса Григоровича Шевченка. Розпочато будівництво волейбольного майданчика.

5.     З турботою про здоров’я дітей

За підтримки ЮНІСЕФ Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради отримало гігієнічні бокси для дітей, та миючі засоби «Доместос»  для  дезінфекції навчальних приміщень.

 

Назад до розділу