• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ЦНАП у Хмільнику оновлено за Програмою «U-LEAD з Європою»

eye

790

13.04.2021 13:20

RSS

А Ви були в міському ЦНАПі? – Якщо так, то, напевне, помітили як приємно змінився інтер’єр «прозорого офісу» Хмільницької міської ради.

Нещодавно в Центрі адмінпослуг встановлено нові сучасні меблі: робочі столи, стільці для адміністраторів та відвідувачів, шафи, тумби, сейфи, меблі для облаштування зони очікування громадян.

Також установлено комп’ютерну техніку зі спеціалізованим програмним забезпеченням. Для батьків з дітьми облаштовано сповивальний столик та дитячий куточок. У ЦНАПі створені умови для осіб з інвалідністю.

- Модернізація Центру адмінпослуг у м. Хмільнику стала можливою завдяки участі Хмільницької міської ради у 3-му Раунді Програми «U-LEAD з Європою». В результаті конкурсного відбору Хмільницька міська громада стала учасницею цього міжнародного проекту. Ми виконали завдання відповідно до Меморандуму про співпрацю і отримали меблі та сучасну техніку зі спеціалізованим програмним забезпеченням. Партнерство в рамках міжнародної програми «U-LEAD з Європою» є дуже важливим, адже орієнтоване на громаду, і від цього тільки покращиться якість надання послуг та вирішення запитів громади. Від імені міського голови Миколи Юрчишина щиро дякуємо міжнародним партнерам за допомогу та підтримку у модернізації Центру надання адміністративних послуг у м.Хмільнику, - каже Людмила Мельник, начальник відділу із забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Хмільнику.

Для довідки:

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма робить внесок у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

У 2013 році Хмільницькою міською радою ухвалено рішення про створення Центру надання адміністративних послуг у м. Хмільнику, який успішно функціонує уже восьмий рік.

Орієнтуючись на потреби жителів громади, для створення більш комфортних умов при отриманні ними адміністративних послуг Хмільницька громада, за результатами конкурсного відбору (серед 327 громад по Україні), разом із 7-ма спроможними громадами по Вінницькій області стала учасником 3-го Раунду Програми «U-LEAD з Європою».

Однією з цілей Програми є розширення можливостей об’єднаних громад та малих міст для надання високоякісних адміністративних послуг громадянам. Програма, спрямована на підтримку місцевого управління, доступності та якості державних послуг через модернізацію та створення до 500 належних Центрів надання адміністративних послуг.

18 лютого 2020 року в Києві на конференції «Наближаючи послуги» за участі лідерів громад, керівників ЦНАП та експертів у сфері надання адмінпослуг Хмільницька міська рада підписала Меморандум про партнерство з Програмою “U-LEAD з Європою”.

Хмільницька громада виконала всі поставлені перед нею завдання та отримала меблі та сучасну техніку зі спеціалізованим програмним забезпеченням.

Прогама «U-LEAD з Європою» також надала інституційну підтримку у модернізації Центру - співробітники ЦНАПу в м. Хмільнику та посадові особи міської ради, які взаємодіють із громадськістю, пройшли навчання, що провели експерти Програми.

У березні 2021 року 3 раунд Програми офіційно завершено.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу