• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вишивальниці Марії Мельник 80 років – вітаємо усією громадою

eye

442

15.04.2021 14:21

RSS

Міський голова Микола Юрчишин засвідчує щиру повагу жителям Хмільницької громади - ветеранам праці та високо цінує багаторічну, сумлінну та відповідальну роботу своїх земляків у різних галузях професійного розвитку.   

Сьогодні, 15 квітня, святкує 80-річчя жителька села Порик Хмільницької міської територіальної громади Марія Никифорівна Мельник.

Пані Марія – сільська трудівниця, людина з добрим серцем, працелюбна господиня, любляча мама і  турботлива бабуся, а ще вона має неабиякий хист до вишивання.

Вже впродовж багатьох років майстриня вміло вправляється з вишивкою та до своєї пристрасті заохотила навіть свою невістку та онучок. Тож в цій родині вишивка вже стала сімейною традицією.

В її чепурному і завше доглянутому будинку все дихає магією вишивки. Своїми невтомними руками ювілярка вишила чимало серветок, рушників, подушок, картин для себе, рідних та  у  подарунок комусь.

Шановна Маріє Никифорівно!

З повагою до Вас міський голова Микола Юрчишин щиро і сердечно вітає Вас із нагоди  80-річчя!

Здоров’я Вам на довгі роки, натхнення до всього, що серце заспокоює, добра та уваги від рідних, односельчан, жителів нашої славної громади!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу