• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Гуртом добре прибирати: жителі Великого Митника оновили село

eye

617

15.04.2021 16:42

RSS

У Хмільницькій міській громаді продовжується весняне прибирання. Важливо, що жителі населених пунктів територіальної громади підтримують ініціативу міського голови Миколи Юрчишина та до справи порядку долучаються свідомо, адже розуміють, що спільна праця слугує на загальну користь.  

Впродовж 6 – 10 квітня, завдяки об’єднавчим зусиллям жителів  села Великий Митник на чолі зі старостою Тетяною Шкатюк, вдалося впорядкувати значну частину території.

Спершу ліквідовано сміттєве звалище довкола колишнього приміщення хімскладу.  Жителі села стверджують, що цей закуток був  дуже занедбаний, адже понад 30 років не використовувався і тут накопичилося багато сміття.

Провели генеральне прибирання біля Будинку культури, медичної амбулаторії, адмінприміщення громади, впорядкували території  навчального і дошкільного закладів: обкосили довколишню територію, зачистили гілля та сухостій, побілили бордюри, пофарбували огорожі та лавки.  

-      До гурту охочих попрацювати долучилося чимало односельчан і, навіть, діти, які прибрали довкола ставка. Допомогли  покращити благоустрій села активісти нашої  громади Ольга Нікулиця, Тамара Фелько , Жанна Фелько, Олег Матвіюк, ФОП Роман Онищук, працівники культури та клубних закладів, відділення зв’язку, медичної амбулаторії, школи та дитсадка, працівники ПрАТ «Зернопродукт МХП» (директор – Володимир Онука). Ми вдячні АП НВП «Візит» (генеральний директор – Казимир Здітовецький) та Благодійному фонду ПрАТ «Зернопродукт МХП» (голова БФ – Тетяна Волочай та регіональна координаторка Тетяна Горбатюк) за допомогу у придбанні  необхідного робочого  інвентарю та вапна для побілки бордюрів і дерев.  

Сьогодні, 15 квітня, після обіду  ми  гуртом  беремося до побілки дерев біля транспортної зупинки та до впорядкування пам’ятника Матері-трудівниці. Приберемо біля стадіону та вздовж узбіч по трасі на село Кушелівка та будемо приступати до наведення порядку на території кладовища. Я дуже хочу  і докладу зусиль, щоб такі акції продовжилися і на територіях інших населених пунктах громади – селах Філіопіль, Кушелівка, Будків.. Адже тільки разом ми зможемо оновити наші села і жити в чистоті та затишку, - коментує староста Тетяна Шкатюк.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу