• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У громаді дають допомогу при народженні двійні або більше дітей

eye

222

16.04.2021 10:14

RSS

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради ухвалив рішення про надання одноразової матеріальної допомоги родині, в якої народилося двоє дітей одночасно. Сума такої допомоги – 20 тис. грн. (по 10.000 грн. на кожну дитину).

Зауважимо, що така соціальна практика успішно впроваджується у міській громаді за комплексною програмою «Добро» на 2021-2023 роки.

Відповідно до Порядку використання коштів міського бюджету право на отримання такої одноразової матеріальної допомоги мають громадяни, які зареєстровані та постійно проживають на території населених пунктів Хмільницької міської ТГ, в яких народилось двоє або більше дітей одночасно.

Повідомимо, що вже п’ятеро міських родин, в яких народилося двоє або більше дітей одночасно, скористалися такою соціальною підтримкою.

У 2020 році допомогу з бюджету громади отримали: 1 сімя, в якої народилася трійня та 1 сімя, в якої народилася двійня. А вже впродовж січня – березня 2021 року таку допомогу отримали троє родин, в яких народилися двійні.

Отож, якщо у вашій родині сталося поповнення, народилися двійня, трійня і більше дітей одночасно, вам гарантовано право отримати таку допомогу.

Для цього необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг у м.Хмільнику та подати на розгляд виконкому міської ради відповідний пакет документів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу