• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Діти с.Лозова та Педоси міської громади посадили «Сад пам’яті»

eye

400

16.04.2021 12:05

RSS

Найменші жителі нашої громади теж проявляють екологічну ініціативу  і   долучаються до весняного благоустрою.

Цього тижня в селах Лозова та Педоси, що входять до складу Хмільницької міської територіальної громади, проведено важливі акції пам’яті  - «Посади свою квітку воїну» та «Посади дерево».  

До акції «Посади дерево» охоче долучилися діти сіл Лозова та Педоси. Вони власноруч посадили молоді деревця, аби з кожним молодим листочком міцніла пам'ять про мужніх і нескорених воїнів.

- Ми хочемо, щоб в образі молодого деревця живою була пам'ять про наших захисників, які віддали своє життя, щоб ми зростали і жили в мирі, -  зазначається на сторінці Лозівського сільського клубу у Фейсбук.  

У центрі села Думенки, на території меморіального комплексу загиблих в Другій світовій війні, працівники культури клубних закладів сіл Думенки,  Лозова, Педоси, бібліотечного закладу с.Думенки згуртовано провели акцію на вшанування пам'яті "Посади свою квітку воїну».

Із пам’яттю в серці та вдячністю полеглим воїнам за їхній подвиг в ім’я миру на землі односельчани посадили біля меморіальних місць барвінок, іриси, нарциси, лілії…, - розповідає староста Ганна Бичок.  

Нехай  рясно квітує цей «Сад пам’яті», створений Вашими дбайливими руками! А з ним хай міцніє віра в добро та взаємодопомогу на користь людям і нашій громаді!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Фото: Лозівський сільський клуб та Думенський сільський клуб 

Назад до розділу