• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Стратегія громади-2027: визначаємо бачення та шлях громади

eye

711

16.04.2021 13:56

RSS

У Хмільницькій міській територіальній громаді продовжується формування проєкту Стратегії розвитку Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року.

За підтримки міського голови М.В.Юрчишина 15 квітня 2021 року в онлайн форматі відбулось чергове засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року.

Учасники Робочої групи спільно з експерткою з розробки стратегій місцевого розвитку Програми «U-LEAD з Європою» Тетяною Тимошенко продовжили роботу з формування SWOT- аналізу та, враховуючи пропозиції експертів ГО «ПРАВО», погодили остаточний варіант документу.

Представлені результати аналізу порівняльних переваг, які проводились на основі SWOT- матриці. Проведено голосування та обрано тип стратегії.

З основними моделями розвитку територій присутніх ознайомила експерт з розробки стратегій місцевого розвитку Програми «U-LEAD з Європою» Тетяна Тимошенко.

Наступним етапом робочої зустрічі було обговорення та формулювання різних варіантів стратегічного бачення на основі обраної моделі розвитку громади.

Зазначимо, що з метою підготовки до цього етапу учасникам робочої групи заздалегідь було запропоновано долучитися, попрацювати з моделями розвитку, в рамках однієї з них запропонувати свій варіант бачення та представити його під час засідання.

Стратегічне бачення відображає те, куди громада має прийти в результаті реалізації стратегії свого розвитку. Тобто конкретний результат, який громада бажає досягти в майбутньому, зміни, що мають статися як результат цілеспрямованих зусиль. В цьому сенсі стратегічне бачення в стратегії відіграє ту ж саму роль, що ціль у проєкті.

Оскільки стратегічне бачення є чітким уявленням мешканцями того, якою вони хочуть бачити свою громаду у майбутньому, пропонуємо кожному долучитися та запропонувати той варіант, який відображатиме ймовірний стан розвитку громади в майбутньому.

Усі запропоновані напрацювання будуть розглянуті робочою групою, шляхом голосування будуть обрані 2-4 варіанти, які й потраплять на громадське обговорення та голосування

Отож, звертаємось до кожного мешканця громади!

А якою хотіли б бачити свою громаду в майбутньому ВИ? Переходьте за посиланням нижче та висловіть свою думку, запропонуйте свій варіант бачення! Можливо, саме Ваша думка стане тією ціллю, до якої буде прагнути кожен з нас!

 

https://docs.google.com/document/d/1C0Tdsbe4ucq0zA-xKKkA-3b1zpq7MhnS/edit

 

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу