• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова зустрівся з активістами молодіжного руху "Up Stream"

eye

474

16.04.2021 15:50

RSS

Міський голова Микола Юрчишин значну увагу приділяє розвитку молодіжних ініціатив та проектів. Очільник громади упевнений, що діти і молодь є рушійною силою у розвитку нашої громади, а тому відкритий до їхніх намірів та активностей.

16 квітня 2021 року міський голова Микола Юрчишин провів зустріч із місцевим молодіжним рухом «Up Stream».

Молоді активісти розповіли про те, що бажають, аби в місті був молодіжний центр, де можна було б проводити навчання, майстер-класи, арт-зустрічі, щоб мотивувати молодь до активності в нашій громаді.

Міський голова повідомив, що вже працює над створенням молодіжного центру в громаді: визначено приміщення під центр та розпочато підготовчі ремонті роботи.

  • Я впевнений, що для молоді без молоді нічого робити не можна. Тому пропонуйте: як би ви бачили це приміщення, щоб зробити його зручним і по-молодіжному креативним. Можливо, маєте думку щодо майбутніх локацій, дизайну чи ескізного проекту майбутнього інтер’єру або в інший спосіб можете допомогти… Ваша участь буде для нас дуже цінною, а ми разом з вами докладемо зусиль, щоб підготувати проект та залучити грантові кошти для оснащення молодіжного простору, - підкреслив міський голова.

Зустріч пройшла у форматі зрозумілого діалогу та досягнення згоди разом створити умови для розвитку ідей молоді.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу