• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова врегульовує проблемні питання СТ «Дачний»

eye

415

19.04.2021 09:30

RSS

В період сезонних господарських робіт Хмільницькі дачники мають проблему з доїздом, адже маршрут №5 прямує лише до зупинки «Дачна», після якої ще треба долати шлях до дачних ділянок.

17 квітня 2021 року міський голова Микола Юрчишин взяв участь у розширеному засіданні правління СТ «Дачний».

Вислухавши представників садового товариства, очільник громади дав доручення управлінню агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради разом із дачниками скласти зручний для них розклад руху на цьому маршруті.

  • Ми маємо чути один одного, відверто говорити про проблеми, щоб їх вирішувати. Даю завдання до 1 травня врегулювати розклад руху на маршруті №5, щоб жителі нашої громади мали можливість дістатися садово-городніх ділянок, довезти свій робочий інвентар та все, що необхідно, - підкреслив міський голова М.В. Юрчишин під час зустрічі.

Представники садового товариства також звернулися до міського голови з проханням вирішити питання щодо: обрізки гілля дерев вздовж дороги від зупинки «Дачна», що прямує до с.Вугли, підсипки дороги до масиву «Дачний», поточного ремонту вулиць, зокрема вул. Котляревського, розширення площі кладовища по вул. Чайковського, відсутності централізованої каналізації у приватному секторі міста.

Ці питання міський голова доручив врегулювати управлінню житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради разом з КП «Хмільниккомунсервіс».

На завершення зустрічі учасники діалогу подякували міському голові за розуміння нагальності їхніх проблем та дієву допомогу у врегулюванні важливих питань громади, а міський голова у відповідь запевнив, що особисто контролюватиме хід виконання звернень жителів громади. 

 

P. S

Ряд питань, які ставили жителі громади на зустрічі з міським головою, сьогодні, 19 квітня 2021 року, вже мають визначений і конкретний алгоритм дій для їх оперативного вирішення.

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу