• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Комісія з ТЕБ та НС заборонила масові заходи

eye

454

19.04.2021 16:42

RSS

Таке рішення ухвалено 19 квітня 2021 року на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (далі – міська Комісія) під керівництвом міського голови Миколи Юрчишина.

Міська Комісія вирішила заборонити з 00.00 годин 20 квітня до 00.00 годин 01 травня 2021 року:

- проведення всіх масових розважальних спортивних, рекламних та інших заходів, крім офіційних спортивних заходів без участі глядачів та офіційних заходів з вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

- Проведення культурних масових заходів.

- Діяльність культових споруд та приміщень, облаштованих для молитовних потреб, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 кв. метрів споруди чи приміщення.

- Проведення релігійних заходів на відкритому повітрі, під час яких не забезпечено дотримання дистанції 1,5 метра між присутніми

Цим рішенням дозволено з 20 квітня 2021 року відвідування навчальних закладів загальної середньої освіти лише учням випускних (9 та 11) класів для організації та завершення 2020-2021 навчального року, а також підготовки до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Комісія також доручила Хмільницькому РВП ГУНП у Вінницькій області спільно з Хмільницьким районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області посилити на території громади заходи щодо дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину у громадському транспорті, закладах торгівлі та громадського харчування, агропродовольчих ринках, розважальних закладах.

Окремим пунктом свого рішення міська Комісія вказала керівникам підприємств, установ, організацій, суб’єктам господарювання усіх форм власності на важливість суворого дотримання постанов Уряду, що регулюють встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, а також виконання протокольних рішень міської комісії з питань ТЕБ та НС.

 

Підписуйтесь на сторінку Хмільницької міської ради у мережі «Facebook» https://www.facebook.com/HmilnykMRada

Більше цікавих новин на Telegram-каналі Хмільницької міської ради: Хмільник. Міська рада https://t.me/Khmilnykmiskarada

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу