• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Творчі колективи громади – лауреати фестивалю «Український Перфоманс»

eye

755

21.04.2021 09:48

RSS

15 квітня 2021 року ГО «Українська Мистецько-Культурна Асоціація» за підтримки Творчої спілки «Асоціації діячів естрадного мистецтва», Відділу культури та мистецтва Білгород-Дністровської міської ради в місті Білгород-Дністровський дистанційно було проведено Всеукраїнський  багатожанровий фестиваль-конкурс «Український Перфоманс».

Метою Фестивалю-конкурсу було виявлення та підтримка творчих дітей, молоді, виховання у них культурно-мистецьких смаків, обмін досвідом творчої діяльності серед викладачів, музичних керівників, продюсерів та молодих виконавців.

Фестиваль - конкурс проводився за такими номінаціями, як  вокальне мистецтво, інструментальне мистецтво, хореографічне мистецтво, акторське та театральне мистецтво, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво.

Виступи учасників конкурсу оцінювало професійне журі, до складу якого ввійшли  діячі культури та мистецтв, композитори, співаки, хореографи та інші професіонали мистецької галузі.

Творчі колективи КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради теж взяли активну участь у  фестивалі-конкурсі «Український Перфоманс» і показали високий виконавський  рівень майстерності за які отримали нагороди.

Дипломами Лауреата І ступеня в номінації «Вокальне Мистецтво» нагороджено народний аматорський гурт «Елегія» (керівник Ярослав Цись), та народний аматорський хоровий колектив української пісні «Зорецвіт»  ім. Василя Коцулима (керівник Павло Дубовий) КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради.

Окремо Дипломом Лауреата І ступеня нагороджено соліста Павла  Дубового.

За високу професійну майстерність, сумлінну працю та відмінну підготовку колективів до участі у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Український Перфоманс» Подяки  отримали: Ярослав Цись - керівник народного аматорського гурту «Елегія», Павло Дубовий – керівник народного аматорського хорового колективу української пісні «Зорецвіт» та акомпаніатор хору Валерій Зелінський.

Дякуємо за плідну творчу працю та бажаємо нових творчих злетів, перемог, яскравих виступів!

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу