• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова вручив дружині В.Коцулима пам’ятний сертифікат

eye

400

21.04.2021 14:22

RSS

21 квітня 2021 року міський голова Микола Юрчишин мав честь вшанувати пам'ять Василя Коцулима та засвідчити  повагу родині  талановитого митця.

Жителі нашої громади пам’ятають Василя Тимофійовича  як  самодіяльного композитора, автора різноманітних пісенних творів, першого  керівника хору ветеранів війни та праці районного Будинку культури і засновника хору української народної пісні «Зорецвіт».

За рішенням сесії міської ради прізвище Коцулима Василя Тимофійовича нещодавно занесено до Книги Пошани та пам’яті "Гордість Хмільника" /посмертно/.

Очільник громади вручив дружині В.Коцулима – Людмилі Денисівні сертифікат, що посвідчує запис у Книзі пошани та пам’яті, та квіти до пам’ятної події.  

«Василь Тимофійович  був  завжди відкритий до людей,  до справи,  до життя. Кожним своїм порухом серця  він  щиро вболівав за збереження культурних цінностей, за розвиток хорового мистецтва. Довкола себе  вміло гуртував людей, які над усе любили українську пісню, черпали натхнення з її невмирущого джерела. Внесок  В.Коцулима оцінила громада, записавши його прізвище у Книгу пошани і пам’яті (посмертно), щоб подвижницькі справи Василя Тимофійовича на ниві культури мали гідне продовження. Світла пам'ять його творчій душі! А Вашій родині – кріпості духу  та єдності  у  вічних споминах», - мовив міський голова, вручаючи пам’ятні відзнаки дружині В.Коцулима.   

Людмила  Денисівна із вдячністю прийняла від міського голови пам’ятний сертифікат та висловила побажання доброго здоров’я усім жителям нашої громади.  

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу