• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком міської ради вирішив нагальні питання громади

eye

487

21.04.2021 17:14

RSS

21 квітня 2021 року  міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

Першим питанням виконком урегулював організацію перевезень  пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування №2 «Водоканал» - «Хмільникгаз» в міській громаді. Визначено переможцем конкурсу на цьому маршруті фізичну особу підприємця Якубівського В.В., з яким буде підписано договір терміном на 4 роки.

Для попередження випадків отруєння бджіл на території громади виконком утворив постійнодіючу Комісію із встановлення факту отруєння бджіл.

У пріоритетному порядку виконком вирішив питання щодо захисту прав дитини, відмовивши у задоволенні заяви батьків на цілодобове перебування малолітньої дитини у спецшколі.

Також виконком ухвалив ряд рішень комунального напрямку, з-поміж яких: рішення про продовження КП «Хмільницька ЖЕК» договору оренди нежитлового приміщення, внесення змін до квартирної облікової справи, надання дозволу юридичним та фізичним особам щодо видалення аварійних, сухостійних дерев на загальноміській території багатоквартирного будинку на підставі матеріалів комісії з питань визначення стану зелених насаджень, розміщення будівельних матеріалів на загальноміській території в місті Хмільнику тощо.

Окремим рішенням затверджено склад Громадської ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради та внесено зміни до рішень виконавчого комітету щодо участі громадськості у вирішенні питань місцевого значення.

На підставі заяви власника будинку та висновку про розрахунок часток будинку за фактичним користуванням ухвалено рішення про зміну статусу квартири в житловому будинку.  

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу