• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова Микола Юрчишин провів нараду зі старостами громади

eye

397

22.04.2021 09:02

RSS

Хмільницький міський голова Микола Юрчишин особисто контролює стан справ у населених пунктах міської територіальної громади під час щотижневих робочих зустрічей зі старостами.

21 квітня 2021 року, по завершенню засідання виконавчого комітету міської ради, очільник міської громади у послідовному порядку провів чергову зустріч зі старостами населених пунктів (сіл).

Такі комунікації, як правило, проходять у  звичному вже форматі «питання – проблема – повноважне реагування». Тож і цього разу старости окреслили перед керманичем міської громади ряд актуальних питань, що треба злагоджено врегулювати для загального добробуту громади.   

У ключі актуальних проблем були питання благоустрою населених пунктів громади, адже навесні треба всім згуртуватися, щоб навести лад у спільному домі.

Старости розповіли міському голові як організовують весняні толоки та разом із односельчанами працюють, аби всім жилося в чистоті та порядку.

Під час наради йшлося і  про необхідність сплати земельного податку жителями населених пунктів міської громади. До старост була доведена ст.281 Податкового кодексу України про пільги щодо сплати земельного податку для фізичних осіб, роз’яснено які категорії фізичних осіб звільняються від сплати земельного податку та на яких умовах право на пільгу не виникає.

Підсумовуючи продуктивну розмову, міський голова Микола Юрчишин подякував старостам за ефективну взаємодію у вирішенні пріоритетних питань жителів громади.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу