• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику навчаються Громадська та Молодіжна ради

eye

337

27.04.2021 15:20

RSS

Хмільницька міська рада  підтримала ініціативу громадської ради при виконавчому комітеті  та розпочала низку навчальних занять.

Це для того, щоб покращити розуміння Громадської та Молодіжної рад, а також новопризначених посадовців про роботу міської ради і, зокрема, щодо діяльності консультативно-дорадчих органів міської ради.  

І от на першому занятті, що відбулося 26 квітня 2021 року, учасники  навчання опанували одну з початкових тем: «Результати реформи місцевого самоврядування та децентралізації для Хмільницької громади».

В якості лектора виступив експерт ГО «ПРАВО» Віталій Дорох.

Слухачі навчального курсу більше дізналися про передумови реформи місцевого самоврядування, її основні етапи та ключові результати на прикладі Хмільницької міської територіальної громади, яка налічує у своєму складі 42 населених пункти з центром у місті Хмільник.

Окремо було розглянуто структуру виконавчих органів міської ради, керівний склад міської ради, а також повноваження старост населених пунктів громади.

Щоб закріпити навчальний модуль, учасники отримали комплект інформаційних буклетів, виданий в результаті реалізації проєкту «Створення системи безоплатної правової допомоги у Хмільницькій громаді».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу