• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 10-й сесії міської ради 8 скликання

eye

494

28.04.2021 12:17

RSS

27 квітня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 10 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 27 депутатів міської ради, які розглянули 18 питань.

Депутати затвердили фінансовий план Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька стоматологічна поліклініка» Хмільницької міської ради та Положення про відділ з питань охорони здоров’я Хмільницької міської ради.

Прийнято рішення про безоплатне прийняття майна у власність Хмільницької міської територіальної громади зі спільної власності Літинської селищної територіальної громади, а саме: спеціалізований автомобіль медичної служби, автомобіль легковий спеціалізований санітарний та майно, що знаходиться в приміщеннях закладів КНП "Літинський районний центр ПМСД": АЗПСМ населених пунктів с. Кожухів, с. Журавне, ФП населених пунктів с. Олександрівка, с. Шевченка, с. Іванівці.

У ході пленарного засідання депутати ухвалили рішення про реорганізацію КП «Хмільницька житлово-експлуатаційна контора» шляхом приєднання підприємства до КП «Хмільниккомунсервіс».

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до Комплексної програми покращення умов медичного обслуговування жителів Хмільницької міської територіальної громади на 2020-2023 роки, Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин у Хмільницькій міській територіальній громаді, Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Хмільницької міської територіальної громади на 2019-2021 роки, а також зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Затверджено угоди до Договорів про передачу коштів між місцевими бюджетами у 2021 році, зокрема, між Уланівською сільською радою та Хмільницькою міською радою щодо передачі із бюджету Уланівської сільської територіальної громади до бюджету Хмільницької міської територіальної громади коштів іншої субвенції на проведення у 2021 році видатків з утримання Комунальної установи «Хмільницький трудовий архів» та видатків з утримання КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги», оскільки зазначені установи надають відповідні послуги жителям Уланівської сільської територіальної громади.

Окремим рішенням депутати затвердили Статути закладів охорони здоров’я у новій редакції, а саме:

- Статут Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради;

- Статут Комунального підприємства «Центральна Хмільницька аптека № 265» Хмільницької міської ради.

Також прийнято рішення про припинення дії Статутів сільських рад та округ, які увійшли до складу Хмільницької міської територіальної громади.

Чотири питання стосувалися врегулювання земельних відносин.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу