• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ХМІЛЬНИЦЬКА ДЮСШ ОГОЛОШУЄ ПРО НАМІР ПЕРЕДАТИ В ОРЕНДУ МАЙНО КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ:

eye

204

Анонси

Хмільницька дитячо-юнацька спортивна школа оголошує про намір передати в оренду майно комунальної власності:
  1. Вбудовані нежитлові приміщення (3 кімнати), загальною площею 63,2 м. кв. в будівлі шахматно-шашкового клубу Хмільницької ДЮСШ, що знаходиться за адресою: Вінницька область, місто Хмільник, вулиця Столярчука, 23.
  2. Мета використання: проведення спортивно-видовищних заходів, занять з фізичної культури та спорту організаціями спортивного напрямку.
  3. Розмір орендної плати за перший (базовий) місяць складає:
- для юридичних і фізичних осіб – 1260,62 грн. без урахування ПДВ. - для громадських організацій - 519,08 грн. без урахування ПДВ.
  1. Використання об’єкта оренди за його цільовим призначенням.
  2. Термін оренди до трьох років.
Із переліком необхідних документів, що подаються заявниками та додатковими вимогами до заявників, можна ознайомитись в Хмільницькій ДЮСШ або за тел.: 2-21-28. Пропозиції та зобов’язання щодо виконання умов передачі в оренду майна, інші матеріали заявників надаються у конвертах з написом: «Пропозиції щодо оренди вбудованих нежитлових приміщень в будівлі шахматно-шашкового клубу загальною площею 63,20 кв. м в будинку по вул. Столярчука, 23 Хмільницької ДЮСШ». З об’єктом оренди можна ознайомитися щовівторка з працівником Хмільницької ДЮСШ. Заяви приймаються до 17.00 годин 12 липня 2017 року включно.   Хмільницька дитячо-юнацька спортивна школа  

Назад до розділу