• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З 5 травня у Хмільнику перевірка газових мереж

eye

347

RSS

З 5 травня 2021 року Хмільницьке відділення АТ «Вінницягаз» буде проводити технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних житлових будинків міста Хмільника. У зв’язку з цим на час виконання робіт буде припинена подача природного газу споживачам окремих будинків.

Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем природного газу.

Графік проведення технічного обслуговування:

№ пп

Вулиця, № будинку

Дата

1

Столярчука, 29

05-07.05.

2

Столярчука, 31

11-13.05.

3

Котляревського,84

17-19.05.

4

Столярчука, 33

19-21.05.

5

Столярчука,35

24-25.05

6

Сергія Муравського,9

26-27.05

Послуги з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних житлових будинків надаються на договірних умовах.

Крім того, нагадуємо, що відповідно до умов Типового договору розподілу газу, вартість послуг з доставки газу побутовий споживач повинен сплачувати до 20 числа місяця, в якому надаються послуги, на підставі рахунків АТ «Вінницягаз».

Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.

Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення газопостачання буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах.

Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності.

Хмільницьке відділення АТ«Вінницягаз»

 

Назад до розділу