• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Запрошуємо визначити шлях розвитку громади

eye

899

30.04.2021 11:08

RSS

За ініціативи міського голови Миколи Юрчишина у Хмільницькій міській територіальній громаді продовжується підготовка проєкту Стратегії розвитку громади до 2027 року. 

Жителі нашої громади мають шляхом голосування обрати стратегічне бачення свого розвитку до 2027 року.

Стратегія є основним документом для реалізації соціально-економічного розвитку громади та визначає його напрямок, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням цього документу є досягнення довгострокових цілей розвитку території.

Саме стратегічне бачення відображає те, куди громада має прийти в результаті реалізації стратегії свого розвитку. Воно є чітким уявленням мешканцями того, якою вони хочуть бачити свою громаду у майбутньому. Тому пропонуємо кожному долучитися та обрати той варіант, який визначить фінальну точку зору процесу росту громади в майбутньому.

Отже, долучайтесь до голосування!

Запрошуємо до співпраці всіх небайдужих громадян!

1. Хмільницька міська територіальна громада – визнаний у світі лідер лікувально-відновлювальної радонотерапії, туризму, прогресивний агровиробник, що використовує енергоефективні технології, інфраструктурно розвинена та культурно збагачена громада, сприятлива для бізнесу та відкрита для інвестицій, комфортна для проживання та самореалізації особистості.

2. Хмільницька міська територіальна громада – громада європейського рівня життя з розвиненою економікою та інфраструктурою, унікальна оздоровниця з неповторними властивостями лікувально-рекреаційної бази, культурний та спортивний центр з якісним дозвіллям.

Ви можете проголосувати  ТУТ - https://forms.gle/jUyDNn2HH9qwQHv36

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

 

 

Назад до розділу