• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Понад 200 дітей взяли участь в конкурсі «Для мами – з любов’ю»

eye

587

30.04.2021 11:29

RSS

Наближається до завершення конкурс «Для мами – з любов’ю», який проводився до Дня матері  Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»   за підтримки Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина,  у партнерстві з Управлінням освіти, молоді та спорту міської ради та відділом інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради.

Участь у Конкурсі взяли  понад 200 учнів закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Хмільницької міської територіальної громади та вихованці КПНЗ Хмільницька школа мистецтв, громадської організації «Спільний шлях».

Конкурсні роботи представлені у різних номінаціях: декламування віршів, вокал та музичні номери, власні вірші та прозові твори, відеовітання та хореографія, кулінарія, малюнки та декоративні вироби.

Діти з любов’ю та повагою висловили свої найщиріші почуття до найріднішої людини – мами.  

Переглянути конкурсні роботи можна на сторінці Центру у Facebook.

Висловлюємо щирі слова вдячності юним учасникам та учасницям конкурсу, батькам, педагогічним працівникам, усім, хто активно долучився до організації  та проведення Конкурсу.

КУ«Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу