• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Комплекс оздоровлення «Ірбіс» надаватиме послуги з реабілітації – рішення Комісії

eye

188

05.05.2021 09:35

RSS

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради повідомляє, що 30.04.2021р. на засіданні комісії по відбору суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації розглянуто надані документи ТОВ «Комплекс оздоровлення та відпочинку «Ірбіс».

Комісія ухвалила рішення про включення ТОВ «Комплекс оздоровлення та відпочинку «Ірбіс» до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

Найменування суб’єкта надання послуг: ТОВ «Комплекс оздоровлення та відпочинку «Ірбіс».

Місцезнаходження суб’єкта надання послуг: вул. Поповича,буд.1, м. Скадовськ, Херсонська область.

У 2021 році право на проходження психологічної реабілітації мають:

  1. учасники бойових дій АТО/ООС
  2. особи з інвалідністю внаслідок війни АТО/ООС;
  3. учасники війни АТО/ООС;
  4. постраждалі учасники Революції Гідності;
  5. дружина (чоловік), зазначених вище осіб;
  6. особи, на яких поширюється чинність абзаців четвертого - восьмого та чотирнадцятого пункту 1 статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (члени сімей померлих (загиблих) ветеранів війни).

Для проходження психологічної реабілітації отримувач послуг або його законний представник звертається до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування), а для діючих військовослужбовців - за місцем перебування (розташування військової частини (підрозділу).

До заяви, складеної в довільній формі, додаються:

- копія посвідчення, що підтверджує наявність відповідного статусу;

копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення, або копія документа про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення;

- копія свідоцтва про шлюб, для дружин (чоловіків) осіб зазначених в пункті першому-четвертому, що мають право на психологічну реабілітацію.

Після надходження від реабілітаційного закладу письмового підтвердження щодо готовності надання послуг із психологічної реабілітації та узгодження дати початку її проведення, управління праці та соціального захисту населення, суб’єкт надання послуг та отримувач послуг укладають договір про надання послуг із психологічної реабілітації у трьох примірниках (по одному для кожної сторони).

Тривалість курсу надання послуг із психологічної реабілітації у стаціонарних умовах не перевищує 18 днів.

Витрати на оплату проїзду до суб’єкту надання послуг для проходження психологічної реабілітації та назад відшкодовується отримувачам послуг управлінням на підставі поданих проїзних документів.

У разі виявлення бажання щодо проходження психологічної реабілітації необхідно звертатися до управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за адресою: м. Хмільник, 2 провул. Пушкіна, 8 тел. 2-23-71.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу