• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику не буде масових заходів до Дня перемоги

eye

541

06.05.2021 15:30

RSS

Щороку 8-9 травня в місті Хмільнику проводяться масові заходи на пошану переможців нацизму у Другій світовій війні. Однак, як і торік, через карантин міський Оргкомітет змушений відповідально скоригувати програму заходів, аби не допустити ускладнення епідситуації на місцевому рівні.

Прийнято рішення цього року привітати ветеранів за домашньою адресою. Також планується провести покладання квітів до меморіальних місць у Хмільнику та в населених пунктах міської територіальної громади.

Значну частину культурно-мистецьких заходів до цієї пам’ятної дати вирішено організувати в он-лайн форматі – це он-лайн книжкові та музейні виставки, майстер-класи, мистецькі акції, фото-експозиції, он-лайн концерти тощо.

Анонсовані вище он-лайн заходи будуть доступними для перегляду і на офіційному веб-сайті Хмільницької міської ради https://rada.ekhmilnyk.gov.ua та сторінці Хмільницької міської ради у Фейсбук https://www.facebook.com/HmilnykMRada/

Оргкомітет звертається до жителів міської громади із розумінням та відповідальністю поставитися до такого формату цьогорічних святкувань.

Просимо жителів нашої громади у зручний для кожного час та спосіб також вшанувати пам'ять переможців нацизму.

Вклонімося славетним переможцям!

Їх подвиг має жити у наших серцях!

Міський Оргкомітет

 

 

Назад до розділу