• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулися громадські слухання з обговорення податків і зборів

eye

482

07.05.2021 13:07

RSS

 

6 травня 2021 року в залі засідань Хмільницької міської ради відбулись громадські слухання.

За доручення міського голови Миколи Юрчишина захід проводив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик.

Громадські слухання відбулись із дотриманням Постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

На порядок денний було винесено три питання:

"Про проект рішення Хмільницької міської ради Про встановлення податку на майно на території Хмільницької міської територіальної громади",

"Про проект рішення Хмільницької міської ради Про встановлення єдиного  податку  на території Хмільницької міської територіальної громади",

"Про проект рішення Хмільницької міської ради Про встановлення туристичного збору на території Хмільницької міської територіальної громади".

Доповідачем з вищезгаданих питань виступила начальник фінансового управління Хмільницької міської ради Тетяна Тищенко, яка повідомила присутніх про ставки податків, що плануються для встановлення у Хмільницькій міській територіальній громаді у 2022 році.

Представники санаторно-курортних закладів міста Хмільника висловили своє занепокоєння підняттям ставок податку на майно. Зокрема, вони пропонували залишити ставки податку на нинішньому рівні. На що головуючий запевнив учасників громадських слухань, що ця пропозиція буде врахована та доведена до відома депутатського корпусу і членів виконавчого комітету перед затвердженням самого проекту рішення зі встановлення ставок податку.

Більшістю голосів було ухвалено Резолюції з питань порядку денного.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу