• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком урегулював 13 питань комунального та фінансово-економічного напрямків

eye

347

07.05.2021 14:01

RSS

7 травня 2021 року міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

На виконкомі розглянуто та ухвалено рішення з 13 питань   комунального та фінансово-економічного напрямків, а також питань цивільного захисту населення та захисту прав дітей.

Першим чином виконавчий комітет передав окремі спортивні та інфраструктурні об’єкти з балансу управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради на баланс комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс». Це - комунальне майно, що придбане внаслідок реалізації громадських проектів №5 «Спортивний майданчик для усіх хмільничан у міському парку ім. Т.Г. Шевченка» та  №9 «Облаштування громадського простору на прибудинковій території по вул. Пушкіна,137А.  

Також виконком розглянув клопотання місцевих установ та громадян про видалення аварійно-небезпечних деревонасаджень на підставі актів обстежень комісії.

Окремим рішенням виконавчий комітет затвердив перелік спеціалізованих служб цивільного захисту Хмільницької міської ланки Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, а також вніс зміни до рішення про стан військового обліку на території громади.

Два рішення виконкому ухвалено для покращення умов перевезення жителів громади:

1.     Вирішено оголосити конкурс на регулярні перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування «Хмільник – Курилівка», «Хмільник – Томашпіль», «Хмільник – Крутнів».

2.     Враховано звернення СТ «Дачний» та на період сезонних польових робіт продовжено автобусний маршрут загального користування №5 «Дачні ділянки» - «Східний ринок» до зупинки «Вербівська».

У пріоритетному порядку затверджено висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини разом із матір’ю для її тимчасового виїзду за межі України.  

Крім цього, на підставі заяви громадян виконком видав дублікат свідоцтва про право власності на житло.

Схвалено проект рішення міської ради про бюджет, що було внесене на розгляд сесії.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу