• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова Микола Юрчишин відвідав і привітав ветеранів

eye

346

09.05.2021 08:28

RSS

Травень, мабуть, найкращий місяць у році як за кількістю святкових та вихідних днів, так і за особливостями природи. У цей час – аромат цвітіння запашних квітів (тюльпанів, нарцисів, бузку) та плодових дерев, але найбільшою особливістю цього місяця є щасливі очі ветеранів. Адже саме 8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшановуємо пам'ять полеглих у боях захисників та вітаємо живих сивочолих героїв, які пройшли через нелегкі випробування, віддали своє здоров'я заради кращого майбутнього. На жаль, з кожним роком все меншає кількість учасників тих страшних воєнних подій.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради за багаторічною традицією у травні місяці проводить благодійну акцію по видачі продуктових наборів ветеранам війни.

Цьогоріч напередодні свят Хмільницький міський голова Микола Юрчишин разом із заступником з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергієм Редчиком та директором територіального центру Наталією Вепрінцовою відвідали за місцем проживання та привітали ветеранів продуктовими наборами.

У вівторок 11 травня працівники терцентру продовжать доставляти благодійні набори учасникам війни та дітям війни, які перебувають на обліку та обслуговуванні у територіальному центрі. Всього сформовано та заплановано видати 75 продуктових наборів.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради висловлює щиру вдячність за підтримку та допомогу, за щедрість та доброту постійним благодійникам, завдяки яким вдається організовувати благодійні акції:

  • Хмільницькому міському голові Миколі Юрчишину;
  • ТОВ «АТБ-МАРКЕТ»;
  • ТОВ «Хмільницьке»;
  • ТОВ «Украгроторг»;
  • ФОП Матвійчуку В.С.

Бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, добробуту і процвітання. Нехай повернеться до вас сторицею усе зроблене вами добро.

 

Територіальний центр соціального обслуговування

(надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу