• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільник на міжнародній виставці «Україна – Подорожі та Туризм»

eye

561

11.05.2021 16:45

RSS

Впродовж 11-13 травня в м. Києві  проходить 26 туристична виставка UITT: «Україна – Подорожі та Туризм». Туристична виставка заслужено отримала репутацію головної події у сфері туризму України.

Проект  ПРОМІС надав допомогу місту Хмільнику  як  партнеру Проекту разом із містами-курортами Миргород та Бердянськ у презентації  туристичних можливостей.

Хмільницьку міську територіальну громаду на виставці та потенціал міста-курорту представляють:

·         заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик,

·        медичний директор санаторію «Радон» АП НВП «Візит» Людмила Бевз,

·        в.о. директора КЗ «Історичний музей м. Хмільник» Наталія Пацанівська,

·        керівник ГО «Туристично-оздоровча Україна» Яків Настасюк.

Про курорт  Хмільник  видана  друкована  промоційна  продукція за сприяння Проекту ПРОМІС. Учасники виставки від територіальної громади мають нагоду поспілкуватися з багаточисленними гостями міжнародної виставки та розповісти  іноземним гостям про рекреаційні можливості восьми санаторно-курортних оздоровниць Хмільника.

Хмільник – унікальна оздоровниця з неповторними властивостями лікувально-рекреаційної бази, що не має аналогів у світі.

Сьогодні Хмільник – це чудове європейське місто, яке розкинулось на берегах річки Південний Буг з комфортним кліматом, цілющим повітрям та неповторними радоновими водами, які дарують здоров’я відпочиваючим із усього світу.

Краса природи, унікальний лікувальний потенціал, велика кількість історичних і культурних пам'яток в поєднанні із сучасною інфраструктурою дають можливість на курорті Хмільник щорічно приймати тисячі туристів.

На курорті Хмільник успішно лікують захворювання опорно-рухового апарату, серцево-судинні, неврологічні, гінекологічні, ендокринної системи та обміну речовин.

Метою проведення виставки є  активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері туристичних послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Назад до розділу