• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На засіданні міжвідомчої ради з питань сім'ї та гендерної рівності

eye

409

13.05.2021 11:03

RSS

12 травня 2021 року у приміщенні управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради під головуванням заступника міського голови Андрія Сташка відбулося засідання міжвідомчої ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

У засіданні міжвідомчої ради взяли участь спеціалістка проєктів ОБСЄ з протидії торгівлі людьми  Надія Кондибіна та директорка громадської організації феміністичного об’єднання  «Прогресивні жінки» Наталія Козлова, а також  інспектори  та діловоди населених пунктів міської громади (сіл).

Під час засідання учасники обговорили проблематику ідентифікації осіб, ймовірно постраждалих від торгівлі людьми на місцевому рівні та надали пропозиції щодо вдосконалення роботи суб’єктів взаємодії.

Надія Кондибіна порушила проблематику торгівлі людьми, закцентуваши увагу на питаннях компетенції територіальних громад у розбудові національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Наталія Козлова схематично продемонструвала механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми на місцевому рівні.

Начальник  відділу сімейної політики та оздоровлення управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради Павло Дем’янюк  зосередив увагу старост населених пунктів громади на необхідності координації дій і повноважень усіх суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі. 

У ході засідання обговорено питання доцільності створення у структурі Хмільницького міського центу соціальних служб спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування.

Відділ сімейної політики та оздоровлення Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу