• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Чим цікава «Хмільницька громада»? – більше у квітневому випуску бюлетеня

eye

391

13.05.2021 17:22

RSS

Маємо нагоду повідомити про те, що вже вийшов друком черговий  (квітневий)  номер  інформаційного бюлетеня міської ради «Хмільницька громада».  

У цьому випуску ми продовжуємо інформувати жителів громади про важливі ініціативи та актуальні розпорядження міського голови Миколи Юрчишина, про ключові рішення депутатів міської ради та  виконавчого комітету, які ухвалювалися в інтересах громади.

У бюлетені Ви зможете прочитати і про відкриття пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС, про засідання Ради церков та релігійних організацій при міському голові, а також дізнатися як весняний благоустрій об’єднує все більше хмільничан, бо ми хочемо жити в чистому місті, у комфортній громаді.

Для наших читачів також може бути корисною інформація про актуальні вакансії в міській раді, а також як та коли  відбуваються виїзні прийоми громадян із соціальних питань та як оновити дані для призначення субсидії…

Зацікавилися? - Отже, свіжий квітневий випуск інформаційного бюлетеня вже тут

Попередні випуски бюлетеня Ви можете переглянути за цим

посиланням 

Якщо Ви бажаєте отримувати, крім інформаційного бюлетеня й іншу корисну інформацію, пропонуємо Вам підписатися  на розсилку новин і анонсів, що публікуються на сайті Хмільницької міської ради https://rada.ekhmilnyk.gov.ua   

Читайте  і  завжди першими будете в курсі важливих подій у нашій громаді!

«Хмільницька громада» - для Вас! 

Назад до розділу