• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У громаді проводяться виїзні прийоми з соціальних питань

eye

436

14.05.2021 08:05

RSS

Одним із основних напрямів в роботі управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради є забезпечення всебічного розгляду звернень громадян із соціальних питань, порушених у них проблем, оперативне їх вирішення, задоволення законних прав та інтересів громадян.

За розпорядженням міського голови Миколи Юрчишина з 5 травня у Хмільницькій міській територіальній громаді розпочались виїзні прийоми громадян із соціальних питань за місцем проживання.

Вподовж 5 -12 травня проведено виїзні прийоми громадян у трьох «старостинських округах»: Соколівський, Лозівський, Кожухівський. Прийом проводився у приміщеннях колишніх сільських рад.

На зустріч прийшли жителі сіл, яких турбують питання соціальної підтримки громадян.

Зокрема, були порушені актуальні питання щодо нарахування та виплати субсидії на житлово-комунальні послуги, поновлення документів для нарахування субсидії в неопалювальний період, про умови та порядок призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та інші.

Фахівцями управління проінформовано громадян із питань чинного законодавства в частині соціального захисту, призначення субсидій, державних допомог. Спеціалісти управління надавали відповідні роз’яснення.

Усі звернення, що надійшли під час прийому, будуть опрацьовані, а про результати їх розгляду заявники будуть поінформовані особисто.

Надалі виїзні прийоми будуть проводитися за попередньо затвердженим графіком.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу