• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничани вшанували пам'ять жертв політичних репресій

eye

379

14.05.2021 14:20

RSS

У третю неділю травня в Україні – День пам’яті жертв політичних репресій. Жителі Хмільницької громади підтримали акцію всенародної пам’яті своїх земляків, усіх громадян, які були невинно страчені через супротив зловісному тоталітарному режиму.

Сьогодні, 14 травня 2021 року, біля Меморіального знаку жертвам голодоморів та політичних репресій у місті Хмільнику відбулося скорботне віче за участі представників міської та районної влади, духовенства, громадських об’єднань ветеранів, представників місцевих закладів, установ та організацій, соціально-активних жителів громади.

Від імені міського голови Миколи Юрчишина та народного депутата України Петра Юрчишина до учасників пам’ятного віче звернулися: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик та помічник-консультант народного депутата України Андрій Барабан.

У мовчазному єднанні представники влади і громади поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку.

Чин поминальної молитви за невинно убієнними звершив настоятель храму Первоверховних апостолів Петра і Павла ПЦУ о. Іван Пукас.

Нехай наша спільна участь у цьому заході заспокоїть закатовані душі жертв політичних репресій та віки вічні стане застереженням, аби подібні трагічні події ніколи не повторилися знову.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу