• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Якщо є іскра у ваших справах, все вийде! – Микола Юрчишин

eye

515

17.05.2021 16:12

RSS

При Хмільницькій міській раді нещодавно обрано нову Молодіжну раду. До її складу увійшли учні шкіл громади, представники молодіжних об’єднань та студенти.

17 травня 2021 року, міський голова Микола Юрчишин познайомився із очільницею Молодіжної ради Аліною Некрасою та її заступницею Лесею Корбут.

«Лідерами – бути відповідально. Тут треба працювати на результат, навіть, коли будуть помилки і перешкоди на шляху. Нехай вас не лякають труднощі, а лише мотивують до успішних результатів», - сказав міський голова М.Юрчишин, розпочинаючи розмову.

За спілкуванням із очільником громади представниці керівного складу Молодіжної ради повідомили, що готові до молодіжних активностей у громаді та разом із Молодіжною радою охоче долучатимуться до організації заходів у громаді.

Зокрема, відзначили, що є учасниками спільних навчань у міській раді, що проводяться для Громадської та Молодіжної рад. Додали, що такі заходи для них є дуже важливими, щоб покращити сукупність потрібних знань із питань діяльності консультативно-дорадчих органів при міській раді.

На завершення розмови міський голова подякував молодіжним лідерам за приємне знайомство і спілкування та запевнив про підтримку молодіжних ініціатив.

«Об’єднуйтесь та об’єднуйте активну молодь, йдіть вперед, майте свої ідеї та будьте готові їх активно втілювати в життя. Не менш важливо відповідати за те, що пропонуєте, адже тоді ви відчуєте «смак» своїх звершень. Я завжди підтримаю вас, якщо знатиму, що вас об’єднують спільні наміри і результати. Якщо буде «іскра» у ваших справах, все вийде!» - підкреслив міський голова М.Юрчишин на завершення розмови.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу