• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У громаді об’єднують зусилля для подолання незадекларованої праці та заборгованості

eye

366

19.05.2021 16:49

RSS

19 травня 2021 року в конференц-залі Хмільницької міської ради  за дорученням міського голови Миколи Юрчишина начальник управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради  Ірина Тимошенко провела нараду з питань  взаємодії  між органами місцевого самоврядування та управлінням Держпраці.

У роботі наради взяли участь:

Петро Гречух - головний державний інспектор з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці у Вінницькій області;

представники: Уланівської ТГ, Калинівської ТГ, Війтівецької ТГ, Хмільницької міської ТГ, управління соціального захисту населення Хмільницької РДА.

Під час наради обговорено ряд проблемних питань щодо зниження рівня незадекларованої праці та заборгованості з виплати заробітної плати на території новостворених територіальних громад.

Представники територіальних громад також отримали детальні роз’яснення щодо звернення до  органів влади про порушення суб’єктом господарювання законодавства про працю та зайнятість населення.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу