• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницькій громаді – про проєкт «СпільноФонд»

eye

248

27.05.2021 08:45

RSS

25 травня 2021 року в залі засідань Хмільницької міської ради відбулася презентація Проекту Партнерства «СпільноФонд» який дає нагоду жителям громади реалізувати нові ініціативи та проекти за співфінансування.

Учасниками зустрічі були працівники управлінь та відділів міської ради, представники громадських організацій, молодіжної ради, ініціативні групи громадян, старости населених пунктів Хмільницької громади.

Спікерами зустрічі виступили Ольга Маліхатко – менеджерка із залучення міжнародних інвестицій МХП, Олена Данілова – голова правління фонду громади «Подільська громада», Гоар Єнгоян – менеджерка із залучення ресурсів фонду громади «Подільська громада».

 

Проєкт має на меті продемонструвати на практиці, що співпраця і спільне вирішення потреб громади може дати поштовх до розвитку територіальних громад і створити платформу взаємодії. Успішні громади ті, у яких сектори впливу (влада, бізнес, громада) ефективно комунікують та спільно діють. Для того, аби відбулась така співпраця, заплановано провести комплекс навчань для активних громад трьох областей – Вінниччини, Черкащини та Київщини.

У межах проєкту заплановано: навчання, обмін досвідом з успішними кейсами, залучення співфінансування для учасників і учасниць, надання дофінансування (гранту) для реалізації успішних проєктів, менторська підтримка протягом реалізації проєктів, фінальний форум, де будуть представлені реалізовані ідеї.

Навчання передбачатиме наступну тематику: «Проєктний менеджмент», «Як громаді залучати ресурси», «Маркетингові комунікації в проєкті». Відбудеться вивчення успішних та «живих» практик розвитку громад. Дофінансування (грант) для реалізації проєкту від благодійного фонду «МХП -Громаді» у розмірі до 40% від суми залучених ресурсів.

В межах проєкту учасників спочатку навчатимуть тих речей, які допоможуть реалізувати проєкт, а потім запропонують дофінансування. Працювати можна над своєю власною ідеєю, або перейняти досвід створення інших. Проєкт може стосуватися медицини, спорту, культури, тощо.

Для зареєстрованих організацій та ініціативних груп обов’язкова участь у всіх етапах проєкту.

Навчання проходитиме у м.Вінниці 9-11 червня 2021 року для представників і представниць Вінницької області.

Бажаючі взяти участь у проєкті можуть подавати заявку ТУТ

Дедлайн для учасників з Вінницької області - 31 травня 2021 р.

Із запитаннями стосовно проєкту можна звертатись за телефонами: 097 613 11 51 – Олена, 095 202 73 44 – Гоар.

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу