• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком ухвалив рішення з 34 актуальних питань

eye

840

27.05.2021 16:08

RSS

27 травня 2021 року міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

Під час засідання розглянуто 34 питання економічного, соціального, культурного, освітнього та фінансового напрямків, а також питання у сфері захисту прав дітей, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування.

У результаті ухвалено рішення про:

  • Преміювання обдарованих дітей закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади за підсумками 2020-2021 н.р. (на суму 50,0 тис.грн);
  • Часткове звільнення учасника АТО/ООС від оплати за харчування його дитини у дошкільному навчальному закладі громади;
  • Фінансування з місцевого бюджету одноразової матеріальної допомоги батькам (законним представникам) для дітей з інвалідністю до Дня захисту дітей (на суму 85,5 тис.грн); коштів матеріальної допомоги громадянам у складних життєвих обставинах (на суму 43,0 тис.грн.), матеріальної допомоги відповідно до висновків депутатів ( на суму 34,0 тис.грн), допомоги громадянам, які призвані на строкову військову службу та військову службу за контрактом ( на суму 6,0 тис.грн).

У пріоритетному порядку виконком вирішив питання щодо захисту прав дітей міської громади, врегулювавши їхні майнові права.

Виконавчий комітет затвердив перелік питань на розгляд чергової 12 сесії Хмільницької міської ради 8 скликання.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу