• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулася чергова 12 сесія міської ради 8 скликання

eye

615

31.05.2021 09:36

RSS

28 травня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася чергова 12 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 30 депутатів міської ради, які розглянули 93 планові питання і 9 питань порядку денного «Різне».

Депутати внесли зміни та доповнення до штатних розписів працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради, закладів загальної середньої освіти, Білорукавського закладу дошкільної освіти, Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи і Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема: до програми із забезпечення населення Хмільницької міської територіальної громади якісною питною водою; управління комунальною власністю та розвитку житлово-комунального господарства і благоустрою; утримання дорожнього господарства; поліпшення техногенної та пожежної безпеки об’єктів усіх форм власності; захисту населення і територій Хмільницької міської ТГ; сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин; сприяння діяльності КУ «Хмільницький трудовий архів»; розвитку освіти та покращення умов медичного обслуговування жителів міської громади.

Також були ухвалені рішення про зміни до Порядків використання коштів міського бюджету до цих програм.

У ході пленарного засідання депутати ухвалили рішення про прийняття майна в комунальну власність Хмільницької міської територіальної громади, а саме: 45/100 частини адміністративної будівлі відділу освіти Хмільницької райдержадміністрації. Також прийнято рішення про приватизацію об’єкта комунальної власності – адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою вул. Пушкіна, 36, м. Хмільник.

Затверджено Положення про Хмільницьку міську ланку Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, метою якого є створення та функціонування міської ланки територіальної підсистеми і здійснення заходів щодо захисту населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій шляхом запобігання таким ситуаціям, ліквідації їх наслідків і надання допомоги постраждалим у мирний час та в особливий період у Хмільницькій міській територіальній громаді.

Погоджено прийняття бібліотечних фондів з КЗ «Публічна бібліотека» Літинської селищної ради, а також прийнято рішення про створення цільового фонду розвитку населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади та внесено зміни до Бюджетного регламенту Хмільницької міської ради.

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались фінансової складової, та вніс зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади.

Значна частина питань порядку денного стосувалась врегулювання земельних відносин.

 

Два проєкти рішень було відхилено, зокрема: «Про внесення змін до штату Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»», «Щодо земельної ділянки СТОВ «Надбужанське» у м. Хмільнику по вул. Івана Богуна, 87».

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу