• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У школі №2 відкрили новий спортмайданчик

eye

676

01.06.2021 08:27

RSS

28 травня 2021 року з нагоди  Міжнародного Дня захисту дітей в місті  Хмільнику відбулося офіційне відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям Комунального закладу «Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів №2 м. Хмільника».

Участь у заході взяли: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко, начальник Управління освіти молоді та спорту Хмільницької міської ради, директор КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 м.Хмільника Олександр Марчук, начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій Пачевський.

Посадовці міської громади висловили привітання учасникам заходу від міського голови Миколи Юрчишина та повідомили, що спортивний майданчик став можливий коштом міського та державного бюджетів і був реалізований для покращення спортивної інфраструктури в закладах освіти міської громади.

Тепер  школярі можуть займатись спортом у комфортних умовах, брати участь у змаганнях і вдосконалювати свої спортивні уміння та навички.   Вони побажали учням успіхів і нових спортивних досягнень та подарували дітям м’ячі.

Директор школи Олександр Марчук наголосив: «У нашій школі шанують спорт. Відкриття майданчика такого типу — це стимул школярам досягати ще кращих результатів на змаганнях, а також можливість якісно проводити  уроки фізичної культури”.

Відкриття спортивного майданчика відбулося у святковій атмосфері з показовими виступами учнів школи. Учні молодших класів читали вірші про те, як важливо займатися  спортом, фізичною культурою, вести здоровий спосіб життя. Також на святі виступила команда школи «Олімпійці», яка стала обласним переможцем конкурсу «Олімпійське лелеченя - 2020». 

Одразу ж у день відкриття був проведений  турнір із волейболу серед команд юнаків ЗЗСО Хмільницької міської територіальної громади, в яких взяли участь:

- КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 м.Хмільника;

- КЗ «Березнянський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Хмільницької міської ради;

- КЗ «Журавненський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Хмільницької міської ради;

- КЗ «Кожухівський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Хмільницької міської ради;

- КЗ «Порицький ЗЗСО І-ІІІ ст.» Хмільницької міської ради.

У досить рівній та напруженій боротьбі переможцями турніру стала команда КЗ «Березнянський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Хмільницької міської ради, друге місце посіла команда КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 м.Хмільника, третє місце посіла команда КЗ «Кожухівський ЗЗСО   І-ІІІ ст.» Хмільницької міської ради. Переможці турніру були нагороджені кубком, медалями та грамотами, призери турніру нагороджені медалями та грамотами.

Учасники змагань висловили вдячність міському голові Миколі Юрчишину, організаторам змагань Управлінню освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради,  колективу Хмільницької ДЮСШ, які зробили все для того, щоб, учасникам було комфортно, пізнавально та здорово.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу