• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Десятикласниця з с. Кушелівка стала учасницею конкурсу «ProfessionsStory»

eye

252

02.06.2021 13:46

RSS

Нещодавно Вінницька обласна служба зайнятості провела профорієнтаційний конкурс творчих робіт та відеороликів для учнівської молоді «ProfessionsStory».

Приємно, що в цьому творчому заході була представлена Хмільницька міська територіальна громада.  Учасницею  конкурсу стала учениця 10 класу Качурівська Мар’яна закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. с. Кушелівка міської громади.

1 червня, у День захисту дітей, у Хмільницькій міськрайонній філії Вінницького ОЦЗ  відбулася зустріч спеціалістів центру зайнятості з учасницею конкурсу та її класним керівником.

Профконсультант Оксана Забігайло провела профорієнтаційну бесіду та запланувала онлайн-тестування на платформі test.myprofession.com.ua для учениці.

Директор Каленіченко Сергій Віталійович подякував дирекції  школи, педагогічному колективу та  учасниці конкурсу Качурівській Мар’яні за активну життєву позицію та вручив дівчині заохочувальні подарунки.

Оксана Забігайло, провідний фахівець з профорієнтації   відділу надання соціальних послуг  Хмільницької МРФ Вінницького ОЦЗ

Назад до розділу