• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Учениця школи №2 перемогла в обласному конкурсі «МАМА ГЕРОЯ»

eye

745

02.06.2021 16:56

RSS

31 травня 2021 року в комунальному закладі "Загальноосвітня школа І-ІII ступенів №2" м. Хмільника Вінницької області відбулося нагородження переможниці обласного конкурсу «Мама Героя» Казмірчук Валентини Вікторівни учениці 11 класу на святі «Останнього дзвоника» для учнів 1 та 11класів.

Неможливо без сліз слухати слова гордості , які звучали на честь Героїв російсько-української війни, котрі поклали життя за нашу Україну. Неймовірно чутливі слова вдячності мамам захисників, які виростили синів-добровольців, юних янголів, котрі за покликом серця стали на захист рідної неньки-України!

Голова Вінницького підрозділу ВГО «Яворина», методист відділу українознавства Вінницької академії безперервної освіти Олена Козаченко нагородила переможницю обласного конкурсу «МАМА ГЕРОЯ» ученицю 11 класу Казмірчук Валентину Вікторівну, за зайняте ІІІ місце, вручено диплом та грошову премію.

Наставниці, яка допомогла учениці досягти перемоги, вчителю-методисту української мови та літератури Веремій Анжелі Анатоліївні вручено подяку, передано підбірку книг та брошур від Українського інституту національної пам’яті Центрального міжрегіонального відділу під керівництвом Богдана Галайка.

Низький уклін та слова вдячності мамі Героя України Тамарі Кашпур! Дякуємо, що виховала сина-українця!

Дякуємо нашому добровольцю Роману Кашпуру, який за покликом серця став на захист України. Він, отримавши важке поранення ( як казали його побратими «родився у вишиванці»), став переможцем у декількох спортивних номінаціях «Ігри ГЕРОЇВ-2021». Роман має двох синочків та кохану дружину, які надають йому сил для боротьби!

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!

ВЕЛИКА ШАНА ЇХ МАТЕРЯМ!

За інформацією  відділу українознавства Вінницької академії безперервної освіти

Назад до розділу