• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Маленькі хмільничани побували у «Країні дитячих мрій»

eye

738

03.06.2021 10:41

RSS

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни –Міжнародний день захисту дітей.

Так, у перший день літа за сприяння міського голови Миколи Юрчишина у міському парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка в місті Хмільник відбувся розважальний захід «Країна дитячих мрій», який зібрав не тільки дітлахів, а й дорослих.

Свято розпочалось о півдні, вже з 12 години можна було прокататись на катамарані.

О 15:00 год. площа перед Будинком культури засяяла різноманітними кольорами, адже там пройшов захід – малюнок на асфальті « Діти - майбутнє України», який провели директор Лариса Ковальчук та методист по культурно – дозвіллєвій діяльності Оксана Гавура КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради .

Для юних відвідувачів парку були представлені різноманітні пізнавально – розважальні локації серед яких створення картин з мозаїк, глітеру, декоративного піску під керівництвом методиста по культурно – дозвіллєвої діяльності Оксани Гавури КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради.

Також на святі можна було поринути в старовину, адже, завдячуючи Тетяні Лукащук, керівнику гуртка моделювання іграшок – сувенірів ЦДЮТ Хмільницької міської ради, було проведено майстер - клас з виготовлення прадавнього українського талісману ляльки – мотанки.

Наталя Кузмінська, майстер виробничого навчання ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти», разом з своїми учнями створювала зачіски методом декоративного плетіння волосся, а також прикрашали щічки і руки хмільничан різноманітними малюнками хною.

Святковий настрій та анімаційно - розважальну концертну програму представили викладачі КПНЗ Хмільницька школа мистецтв.

Спортивні змагання, захоплюючі, розважальні ігри та перегони на самокатах організувала найбільш спортивна сім’я Вінницької області – сім’я Табуленків.

Ретро-ігри для діток нашої громади представила Молодіжна рада при Хмільницькій міській раді.

Катання на електросамокатах надала ГО «Туристично-оздоровча Україна» під керівництвом голови Якова Настасюка.

Майстер-клас з хореографії провів тренер Віктор Соломко та вихованці клубу спотивного танцю «Данс-Мрія».

Маленьким жителям Хмільницької міської територіальної громади поринути в світ українських народних казок допомагали працівники КЗ «Дитяча бібліотека» Хмільницької міської ради – директор Олена Куцкір.

Казкову фото – зону оформлену чудернацькими персонажами організували творчі та креативні працівники культури нашої громади Антоніна Корешкова та Юрій Амосюк.

Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах та змаганнях, за що отримували заохочувальні призи та море позитивних емоцій.

По завершенню розважального заходу «Країна дитячих мрій» для учасників та гостей було проведено свято фарб «Холі».

Безкоштовне відвідування батутів забезпечив ФОП Затайдух Володимир Олегович.

Також протягом проведення розважального свята дітей пригощали морозивом, соком, солодкими напоями та повітряними кульками.

Щиро дякуємо усім, хто побував на святі. До нових зустрічей!

 

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу