• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Успішне майбутнє – за генерацією талановитих!

eye

752

04.06.2021 16:03

RSS

Шановні діти! Ваші батьки та вчителі!

Завершився навчальний рік. Через коронакризу він був відмічений новими реаліями: змінювалися звичні формати до навчання, педагогічної роботи та проведення учнівського дозвілля.

Складні часи, як відомо, вимагають нестандартних ідей та сміливих творців, здатних шукати можливості для свого розвитку, наполегливо працювати над собою. Знання ж не даються без зусиль та активності.

У Хмільницькій міській раді діє Програма підтримки обдарованих дітей. І це добрий стимул для мотивації учнів шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів, які впродовж року стали переможцями предметних олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів, спортивних змагань.

Цього року для преміювання інтелектуалів нашої громади в міському бюджеті закладено 100 тисяч гривень. Виконавчий комітет міської ради своїм рішенням преміював більше 70 учнів шкіл та позашкільних навчальних закладів.

Для мене велика честь дякувати вам, діти, бо ви найкращі.

Досягнення учня – це перемога вчителя. Спасибі вам, учителі, за те, що першими розкриваєте таланти дітей, мотивуєте учнів до визнання і саморозвитку.

Особлива подяка батькам за увагу до своїх дітей та підтримку їхніх талантів.

Запевняю: буду більше знаходити можливостей для мотивації учнів та вчителів, які творять позитивний імідж свого закладу, свого міста, нашої країни.

Успішне майбутнє – за генерацією талановитих!

Бажаю всім радісних літніх канікул!

Випускникам зичу щасливого професійного старту!

З повагою

Міський голова                                  Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу