• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Перші – пішли: Жителі громади подали 3 проєкти на Бюджет участі

eye

419

08.06.2021 16:26

RSS

Минув тиждень, як Хмільницька міська рада оголосила Конкурс громадських ініціатив (Бюджет участі). І от вже маємо три подані проєкти від жителів міста Хмільника. Це, зокрема, такі ініціативи:

Назва проекту

 

 

Голоси

 

 

ОТГ

 

 

0001. Безконтактний пневмотонометр REICHERT 7 для пацієнтів офтальмологічного кабінету КНП "Хмільницька центральна лікарня" Хмільницької міської ради 180000 грн

 

 

0

 

 

 

0002. Сучасний спортивний майданчик для дошкільнят 200000 грн

 

 

0

 

 

 

0003. Колясочний паркінг із відеоспостереженням та лавки на території КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» 200000 грн

 

 

0

 

 

 

Бачимо, що в рейтингу перших пріоритетів хмільничан простежуються ініціативи щодо оснащення медичних установ громади необхідними засобами  та  елементами інфраструктури закладів охорони здоров’я. Серед «медичних» ініціатив  хмільничани пропонують ще реалізувати проєкт для покращення дозвілля дошкільнят.

А ми нагадуємо, що Конкурс триває по 30 червня включно. І для ініціатив жителів міста Хмільник та населених пунктів громади (сіл) виділено 2 млн. грн.

Визначайтеся! Пропонуйте!

Маєте питання – звертаєтеся до відділу прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі Хмільницької міської ради за телефоном 2 25 14 (каб. 308).

Раніше ми інформували Бюджет участі розпочався – що треба знати?

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу