• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику готуються до Форуму «ЗміниТИ свою громаду»

eye

462

08.06.2021 16:45

RSS

Хмільницька міська рада у партнерстві з ГО «Спілка «Громадські ініціативи України» за сприяння Національного фонду підтримки демократії (NED) реалізує проєкт «Впровадження нових форм співпраці влади та громадських організацій на місцевому рівні».

У червні цього року проєкт завершується і за двосторонніми намірами учасників проєкту важливо громаді презентувати результати спільної роботи.

7 червня міський голова Микола Юрчишин видав розпорядження, яким визначено, що 25 червня 2021 року у фойє КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради пройде Форум громадських організацій «ЗміниТИ свою громаду». Під час цього заходу і буде представлено проєкт Програми розвитку громадянського суспільства.

Для належної організації Форуму очільник громади утворив ініціативну групу із посадовців профільних відділів та управлінь міської ради, представництв від Громадської та Молодіжної рад, активних громадських та молодіжних об’єднань.

Сьогодні, 8 червня 2021 року, відбулося засідання Ініціативної групи, яка відповідальна за організацію Форуму. На цій зустрічі обговорили План першочергових заходів  та підготували Програму Форуму.

На 11 червня ініціативна група призначила зустріч із громадськими організаціями, під час якої  в деталях планує обговорити умови їхньої участі у Форумі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу