• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком і Громадська рада домовилися про співпрацю

eye

345

10.06.2021 16:29

RSS

10 червня  2021 року виконавчий комітет Хмільницької міської ради зустрівся із громадською радою.

Розпочав спілкування міський голова Микола Юрчишин:

«Дуже позитивно, що громадська рада ініціювала таку зустріч. Цим жестом ви показали свою готовність до співпраці, до спільного вирішення питань в інтересах нашої громади. Я разом зі своїми колегами готовий підтримувати ваші ініціативи, які будуть розвивати нашу громаду. Важливо, щоб ви не тільки рекомендували, але  і  приймали відповідальні рішення. Відкритий до діалогу з вами та співпраці».

Голова громадської ради Володимир Плахотнюк познайомив членів виконкому зі складом громадської ради та зауважив, що новостворений консультативно-дорадчий орган складається з дев’яти громадських організацій.

«У громадській раді є фахівці окремих галузей: медицина, сфера ІТ, туризм, публічні закупівлі… Ми готові долучатися до співпраці з виконавчими органами міської ради і разом працювати для громади», - підкреслив В.Плахотнюк.

 

Члени громадської ради теж поділилися своїм баченням майбутньої співпраці, зокрема, щодо розвитку зеленого туризму в населених пунктах громади, соціалізації дітей з інвалідністю, які проживають у селах громади тощо. 

Підсумовуючи зустріч, міський голова подякував усім за розмову:

«Такі зустрічі відкривають наші наміри, показують наші можливості зробити для своєї громади більше добрих і корисних справ. Дуже хотів би, щоб ми одразу відкинули критичні настрої, щоб замість критики –  пропонували, казали як зробити краще. Завжди прийму від вас бажання фахово допомогти та вирішити проблему. Я відкритий  і в подальшому до діалогу з вами та разом із колегами по виконкому готовий до зрозумілої співпраці. Ми ж разом працюємо для громади! Приємно було зустрітися.  Успіхів усім нам».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу