• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Триває робота над розробкою Стратегії розвитку громади

eye

695

10.06.2021 10:27

RSS

За підтримки міського голови Миколи Юрчишина у Хмільницькій міській територіальній громаді продовжується активна робота над процесом формування проєкту Стратегії розвитку Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року.

Напередодні, 9 червня 2021 року, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія Редчика в конференц-залі Хмільницької міської ради відбулось організаційне засідання з розробки стратегічного документу громади. Захід проходив за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що здійснювалась у онлайн форматі.

Одним із стратегічних пріоритетів розвитку громади є створення популярного оздоровчо-туристичного центру із сучасним рівнем медичного обслуговування та наданням якісних лікувально-рекреаційних послуг.

З метою напрацювання напрямків діяльності задля досягнення цієї цілі на захід були запрошені представники санаторно-курортних закладів та туристичної галузі міста. У форматі бесіди учасники зібрання спільно з експертом Програми «U-LEAD з Європою» Тетяною Тимошенко конструктивно обговорили питання популяризації курорту державного значення Хмільник на національному та міжнародному ринках послуг лікування та оздоровлення, висловили пропозиції щодо розширення потужностей об?єктів індустрії лікування, якості надання та розширення спектру лікувальних та туристичних послуг.

Усі пропозиції та зауваження будуть опрацьовані та стануть підґрунтям для формування напрямів діяльності та завдань задля досягнення сформованої стратегічної цілі розвитку громади.

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу