• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова Микола Юрчишин привітав працівників швейної фабрики «Лілея»

eye

442

11.06.2021 15:04

RSS

13 червня, у неділю, професійне свято відзначають працівники легкої промисловості.  Вони заслуговують на привітне слово і  щиру подяку за щоденну та наполегливу працю, яка успішно стимулює економічний добробут громади.

Сьогодні колектив ПрАТ «Хмільницька швейна фабрика «Лілея»» на чолі з директором підприємства Анатолієм Матюхом приймав сердечні вітання від міського голови Миколи Юрчишина.

Очільник Хмільницької громади відзначив подяками найбільш сумлінних працівників фабрики. Нагороди міського голови вручив його заступник Сергій Редчик.  

Також були сердечні вітання  від народного депутата України Петра Юрчишина. Помічник парламентаря Андрій Барабан вручив представникам трудового колективу  подяки з нагоди професійного свята.

Для довідки: Хмiльницька швейна фабрика заснована 20 квітня 1944р. На початках своєї діяльності фабрика  займалася виготовленням одягу для потреб Радянської Армiї. У першi пiслявоєннi роки фабрика одержувала держзамовлення на виготовлення форми для залiзничникiв, жiночих та шкiльних суконь. У 60-i роки фабрика налiчувала 3 швейних, експериментальний, пiдготовчий та розкрiйний цехи, на яких працювали 450 осіб. У 1976 роцi збудовано нове примiщення швейної фабрики, де працювали близько 800 осіб i виконувалися держзамовлення на пошиття суконь, жiночих халатiв, шкiльної форми. У 1995 роцi на базi швейної фабрики створено вiдкрите акцiонерне товариство "Хмiльницька швейна фабрика "Лiлея", яке є самостiйним пiдприємством, пiдпорядкованим Мiнiстерству промислової полiтики. У 2017 році на загальних зборах акціонерів прийнято рішення про зміну типу товариства на ПрАТ «Хмільницька швейна фабрика «Лілея»». Сьогодні на фабриці функціонують: підготовчо-розкрійний  цех,  експериментальний цех; три пошивочних цехи. На фабриці працює 301 працівник. 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу