• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулася позачергова 13 сесія міської ради 8 скликання

eye

455

14.06.2021 09:15

RSS

11 червня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 13 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 29 депутатів міської ради, які розглянули 16 питань.

З метою завершення процесу реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Хмільницької міської ради депутати затвердили описи майна сільських рад та надали дозвіл на списання з балансів сільських рад майна, що непридатне для подальшого використання, втратило свою актуальність або своєчасно не було списано.

Затверджено структуру Комунального некомерційного підприємства «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради та Статут Комунальної установи «Хмільницький трудовий архів» Хмільницької міської ради у новій редакції.

Місцеві обранці розглянули та підтримали внесення змін та доповнень до діючих програм, зокрема, що стосуються розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Хмільницької міської територіальної громади, містобудування та архітектури, створення належних умов для учасників освітнього процесу, сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин. Відповідно ухвалили зміни до окремих порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цих цільових програм.

Депутатський корпус погодив зміни до бюджету міської громади та затвердив договір про міжбюджетні трансферти між місцевими бюджетами у 2021 році.

Депутати підтримали проєкт рішення про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Хмільницької міської територіальної громади (територія колишніх Куманівецької та Кривошиївської сільських рад).

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу