• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Розпочато підготовку до осінньо-зимового періоду

eye

324

14.06.2021 09:11

RSS

Міський голова Микола Юрчишин тримає на посиленому контролі питання готовності господарського комплексу міської громади до роботи в осінньо-зимовий період.

Це важливе питання  було  внесено на розгляд виконавчого комітету міської ради, що відбулося 10 червня 2021 року.

Виконком уповноважив відповідальних посадових осіб проаналізувати роботу господарського комплексу міста за минулорічний період та вжити заходів щодо усунення недоліків до 1 липня 2021 року.

Утворено оперативний штаб із підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період, до складу якого увійшли посадовці міської ради, старости населених пунктів міської громади,  керівники комунальних, газових та енергетичних структур, управління «Держпродспоживслужби», інспекції Держенергонагляду.

Затверджено заходи з підготовки господарського комплексу громади до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, «Хмільницька ЖЕК»  потрібно до 15.09.2021 року подбати про підготовку житла, що перебуває на балансі та обслуговуванні підприємства, до зими, у першу чергу покрівель житлових будинків, належний технічний стан внутрішньобудинкових інженерних мереж та систем, перевірити димовентиляційні канали квартир житлових будинків для забезпечення надійності та безпечної експлуатації індивідуального опалення, заміну та ремонт запірної арматури, частин трубопроводів, засклення вікон (під’їзди, горища, підвали) та ремонт вхідних дверей будинків, заготовити запаси запірної арматури, труб, скла, шиферу, руберойду на випадок непередбачених та аварійних ситуацій для виконання робіт з ремонту та утримання житлового фонду.

КП «Хмільниккомунсервіс» до 01.10.2021 року необхідно забезпечити запас протиожеледних матеріалів, паливно-мастильних матеріалів та підготовку спеціальної техніки для прибирання снігу, автотранспорту для виконання робіт з утримання автомобільних доріг, вулиць та тротуарів в осінньо-зимовий період.

КП “Хмільникводоканал” до 01.10.2021 року треба забезпечити виконання заходів щодо підготовки водопровідних станцій І-ІІІ підйомів, очисних споруд каналізації та каналізаційних насосних станцій, насосного обладнання, закритих трансформаторних підстанцій, інженерних комунікацій до роботи в осінньо-зимовий період, відновити покриття на місцях пошкодження вулично-дорожньої  полотна  під час виконання ремонтних робіт  та  інженерних мереж.

Управлінню освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради слід ретельно контролювати заходи щодо забезпечення безперебійної роботи навчально-виховних закладів в осінньо-зимовому періоді 2021-2022 рр.

Від 1 червня 2021 року керівникам комунальних підприємств,  Управління освіти, молоді та спорту міської ради, управління праці та соціального захисту населення міської ради необхідно буде щомісяця інформувати управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період. 

За рішенням виконкому керівники підприємств, організацій, бюджетних установ, інших господарюючих суб’єктів несуть персональну відповідальність за дотримання заходів підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.  

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської и ради 

Назад до розділу