• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Як організувати виховну роботу в умовах карантину? – дискутували освітяни

eye

377

14.06.2021 08:23

RSS

14  червня 2021 року, на базі Комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»,  відбувся онлайн вебінар на тему: «Організація виховної роботи в закладах освіти в умовах карантину». Учасниками заходу стали  заступники директорів з навчально-виховної, виховної роботи та педагоги-організатори закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади.

Роботу розпочала консультант Центру Майя Бєляєва, яка наголосила на актуальності теми та зауважила, що основним завданням закладу  є виховання свідомого громадянина, патріота, набуття молоддю соціального досвіду, високої культури спілкування, духовності та фізичної досконалості, а тому карантин не може стати перепоною для формування правильних цінностей та всебічного розвитку здобувачів освіти. 

Досвідом організації виховного процесу в умовах пандемії поділились Войтова О.В. ( заступник директора з виховної роботи КЗ «НВК: ЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія № 1»), Гаврилюк О.Б. ( заступник директора з виховної роботи КЗ «Сьомацький ЗЗСО І-ІІІ ступенів»), Захаров О.В. (заступник директора з виховної роботи КЗ «Лозівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів»), Балко Л.М. (заступник директора з виховної роботи КЗ «Широкогребельський ЗЗСО І-ІІІ ступенів») та Нагорнюк Г.С. (заступник директора з виховної роботи КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3»).

Обговоривши виступи, освітяни дійшли вмотивованого висновку, що дистанційний виховний процес може бути якісним, цікавим та результативним.

КУ  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»  

Назад до розділу