• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«Хмільницька веселка» - підсумки: нагороджено 169 переможців

eye

297

RSS

14 червня 2021 року у концертно-виставковій залі Хмільницької школи мистецтв підсумували проведення  дистанційного IV-го регіонального фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької творчості «Хмільницька веселка». Засновниками мистецького проекту є Хмільницька міська рада, Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради та  КПНЗ Хмільницька школа мистецтв.

Від імені та за дорученням Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина до учасників заходу звернулася начальник відділу культури і туризму Хмільницької міської ради  Юлія Цупринюк.

Юлія Степанівна окремо адресувала слова вдячності  головам журі Прокопенко Є.В., Ліхачовій Я.В., Грималюку Р.В. за високий професіоналізм, забезпечення об’єктивної та якісної оцінки виступів конкурсантів. Також вручила Подяки міського голови Наумчак Т.А., Автодійчук В.В., Громовій І.М., Мединському В.В., Дубовому П.В., Кудіш М.М. за активну участь у складі  журі фестивалю-конкурсу.

Такою ж Подякою відзначено в.о. директора міської школи мистецтв Франчука А.М. за організацію та проведення IV-го регіонального фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької творчості «Хмільницька веселка». 

Андрій Миколайович подякував усім причетним до фестивалю-конкурсу за плідну співпрацю і  незабутні враження й прозвітував, що всі учасники  отримали  нагороди за допомогою послуг Нової Пошти та в електронному форматі.

На завершення підсумкового заходу були вручені Дипломи і подарунки вихованцям закладу, які вибороли перемоги у номінаціях: «Естрадний спів», «Баян-акордеон», «Образотворче  та декоративно-прикладне мистецтво».

Загалом у фестивалі-конкурсі взяли участь юні митці із різних регіонів  України. Номінанти заходу представили дитячі мистецькі заклади Краматорська, Слов’янська, Києва, Рівного, Дніпра, Сум, Хмельницького, Вінниці, Кіровограду, Черкас, Житомира, Миколаєва, Волині, Львова, Одеси, Донецька, Харкова, Чернівців, Чернігова, Полтави та ін.

Учасники фестивалю-конкурсу виявили високий рівень виконавської майстерності, завдяки великій, наполегливій підготовчій роботі викладачів та керівників. Свою творчість презентували 327 учасників, з них 169 відзначено Дипломами переможців і цінними подарунками.

До наступного року на V-у ювілейному!

Адміністрація Хмільницької школи мистецтв

Назад до розділу