• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька міська рада оголошує конкурс на заміщення посади

eye

724

15.06.2021 16:44

RSS

Хмільницька міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста сектору опрацювання заяв та документів та прийняття рішень відділу адресних соціальних допомог та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради.

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які:

  • мають вищу освіту не нижче ступеня бакалавра фінансового, юридичного, економічного спрямування;
  • знають норми Конституції України, вимоги чинного законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування, запобігання корупції, Закону України «Про запобігання корупції», Закону України «Про захист персональних даних», законодавства з питань призначення житлової субсидії та державних допомог;
  • вільно володіють державною мовою;
  • володіють комп’ютером на рівні досвідченого користувача, мають досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel), практичні навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет, вміння використовувати комп’ютерно-копіювальну техніку, програмне забезпечення, засоби зв’язку, знання порядку ведення документації з використання сучасних інформаційних технологій, досвід роботи з базами даних.

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення.

Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: м.Хмільник, вул. Столярчука, 10, 4-й поверх (відділ управління персоналом Хмільницької міської ради), тел. 2-25-68, 2-26-56.

Відділ управління персоналом Хмільницької міської ради

Назад до розділу